29 Eylül 2012

BİR YUMAK MUTLULUK _ Debbie Macomber



              Keyifle okuduğum, beni yine mutlu eden bir kitaptı bu. Yine farklı dört hayat, iplerin gücüyle sıcak samimi bir dostluk kuruyor... Yazımı, anlatımı o kadar içten ve samimi ki insan okurken kendini kaybediyor. Bu kitap serinin ikinci kitabıydı. Ki ben üçüncü kitabı okumak için sabırsızlanıyorum :)) İnsan bu kitaba başlayınca olayların akışına kaptırıveriyor kendini, sonrasında ise gerçekmiş gibi üzülüyorsunuz. Keyifle okuyacağınıza garanti veriyorumm..

             Elise, Bethanne, Courtney; hikayemizin yeni karakterleri ve hikayenin devam karakteri Lydıa. İstemeden -çevrelerindeki insanların baskısı ile- katıldıkları Lydıa'nın çorap kursu bu üç kadın için dönüm noktası haline gelir. Önceki hayatlarında kendine karşı özgüvenlerini yitirmiş 3 kadının; kurdukları yeni arkadaşlıklar ve ördükleri çoraplar sayesinde; karşılarına çıkan küçük mucizeler ve kendileri toparlayıp, hayata tutunma serüvenlerini anlatıyor... 

10 yorum:

  1. kolay okunabilir ve keyifli kitaplardandı, ben 2.'den sonra devam etmedim , belki zamanla:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede cok üst üste okumamak gerek diye düşünüyorum. Araya biraz zaman girmesi daha iyi oluyor. Tarzı yazımı aynı olduğu için insan biraz farklılık istiyor..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. okudunuz mu bilmem ama keyifli listede olmalı illaki..

      Sil
  3. tanıştığıma memnun oldum.
    keyifli bir kitap.
    teşekkürler.
    banda beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence cok memnun oldum :) baska kitaplarda tekrar bulusmak dileğiyle...

      Sil
  4. Macomber'in tarzı genel olarak Maeve Binchy kıvamında mı acaba? Bu üçlemeyi sürekli duyuyorum, kitap alışverişim sırasında da şahit oluyorum ama bir türlü denk gelip, alamadım. Sizin bu post'unuzdan sonra iyice merak ettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence Mutlaka okunmalı bir yazar. En azından bir kere okuyun :) deneyin. Ama begenme ihtimaliniz yüksek..

      Sil
  5. bu kitapları biraz feminist bulduğum için hiç başlamadım :) sizinleyiz banada bekleriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında feminist değilde kadınlar üzerinden yola çıkıp bir şeyler anlatıyor desek çok daha doğru olur. En azından bir tane kitabını okusanız fikriniz değişir diyorum ben..

      Sil