18 Mart 2013

18 MART...


Bugün şehitlerimizin günü, bugün bu vatan uğruna ölmeye gidenlerin günü. Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle analım bugün. Nasıl bir ülkenin evlatları, atalarıdır onlar? Bu vatan uğrunda savaşan, 15 yaşında var yok askerlerimiz. Bir kuru ekmekle savaşta. Bugün Tüm bu yaşanmışlıklara, zorluklara rağmen peki biz hakkını verebiliyor muyuz bu ülkenin evlatları olabilmenin? 

Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. 

Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur...      

M. Kemal ATATÜRK

6 yorum:

  1. Gelibolu gezerken ağladığım tek yerdir....elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan kendini tutamıyor ki. Bende izlediğim sinema filmlerinde çok ağlarım. Yaşanmışlıkların böyle güzel anlatılması ve o yaşanan içler acıtıcı durumu görmek...

      Sil
  2. Ağzınıza Yüreğinize sağlık ne de güzel söylemişsiniz sonuna kadar katılıyorum Atamıza ve Şehitlerimize,onların kanıyla aldığı bu güzel topraklara büyük saygı gösteriyorum şehitlerimizi rahmetle anıyorum nur içinde yatsınlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylenecek sözlerin bile bittiği yerdeyiz aslında!Keşke daha fazlasını yapabilsek, ama farkındalık bile bir başlangıç değil mi?
      Teşşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  3. Bu 18 mart, bütün acılarımı tetikledi..Yeterince icimi acıtıyordu bugün, ama sevdiğim birinide bugünde kaybedince daha bir acvı oldu..bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum, Allah bütün ölmüşlerimize kabir rahatlığı versin..

    YanıtlaSil