14 Mart 2013

ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU _ E.L.James

        Kitaplarımı okuyorum bitiriyorum ama bir türlü yazamıyorum. Bu aralar bir tembellik bir uyuşukluk geldi bana. Nedendir hiç bilemiyorum. Kendime gelmem toparlanmam gerek. Bu seriyi ben çok hızlı bir çırpıda okudum. Severek okuduğum kitaplardan. Serimizin 3. kitabı Özgürlüğün Elli Tonu. İlk kitaptan çok başka, çok daha farklı yaşanan ve anlatılanlar.

       Aşkın iki insan üzerindeki etkilerini, bu uğurda yapabilecekleri anlatılıyor. Bu sefer yazar, aşk ve evlilikle  kitabını. Yine çok şaşıracağınız, sıradanlıktan çok uzak bir kitapla karşı karşıyayız. Kaldığı yerden son hızla devam ediyor. Evlilikleri ile aralarındaki bağı güçlendiren Christian ve Ana, bu seferde çevrelerindeki tehlikelere karşı mücadele içine girerler. Bu sırada başlarına gelen güzel, korkutucu ve aynı zamanda çok şaşırtıcı durum onları hayatlarıyla ilgili bir karar almanın eşiğine getirir. Ve gelecekleri bu karara bağlıdır.

       Yazarımız, kitabın sonunu farklı şekilde bitiriyor. Son söz yazılmış ve ayrıca Elli Ton'un ağzından onu ve tonlarını anlatan hikayeyle bizi hikayenin en başına götürüyor. Böyle şaşırtılmak hoşuma gitti. Zaten kitap başlı başına şaşırtıcıydı gerçi. Hatta üzüldüm bu hikayenin bitmesini. Keyifle okuyordum ne güzel şaşıra şaşıra. Maalesef her güzel şeyin bir sonu var. Yine de hep güzellikler yaşarsak sonlar o kadar üzmez bizi. Güzel günleriniz olsun :)

8 yorum:

  1. Evet, bu serinin üçü de harikaydı...

    YanıtlaSil
  2. bu seriyi inatla okumadım hala nedenini de bilmiyorum.
    ama sevmişsin yaaaa hımmmmm.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnatla tavsiye ediyorum bende :)
      Sevdim EVET. Hem hikaye güzel. Hem yapılmamışı yapması hoşuma gitti :)

      Sil
  3. Kitapların sonları değişik olunca, yüzümde güzel bir gülümseme ile kapatıyorum aksi takdirde, donup kalıyorum:) Ama sevdiğim hikayelerin bitmesini istemiyorum, hep o dünayda yaşıyım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendede var o durum. Sevdiğim hikayelerin devamı gelsin istiyorum hatta bazen bitirmemek için araya başka kitaplar bile sıkıştırıyorum :))

      Sil
  4. iki ayrı yazar daha çıktı bunun gibi.
    erotik kadın yazarlar.
    yeni moda.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off bilioorum bilioorum ama taklitlerden sakınalım yahu :)
      Birşey tuttumu devamı geliyor nedense.
      Ama ilklerin yeri başka :)

      Sil