18 Haziran 2013

HUUUUZUR HUZURR HUZUURR....



Yine yeniden beraber olmak burada olmak çok güzelll :) Vakit yoktu, sehir dışına çıkışlarım arttı, proje yetiştirme telaşı ve başka sıkıntılarda üzerine eklenince maaleseff çok uzak kaldım blogumdan.

En son baktım ki kitap fuarından bahsetmişim o son olmuş... Ahh ahh ihmalkarlığa bak. Neyse yazmak, okumak, gezmek, güzel. Bu arada kaç kez gittim fuara. Neler aldım nelerrr :)) bir sürü kitap ıımmm tadından yenmez yenmez. Okudukça yazacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum bende. 

Yaz da geldi çattı. Yazın herşey çok güzel, yaptığım her şey ayrı bir zevk keyif veriyor bana. Akşamlar daha bir güzel, sofralar daha bir renkli, deniz kenarları daha bir cıvıl cıvıl, geceler daha eğlenceli... Eee daha ne olsun. Şöyle bir bakınca yazın mutluluk daha çok içimizde, içimde!

Her yaz gibi bu yaz da mutluluk, huzur, sevgi ve bağlılık getirsin bize :)))

6 yorum:

  1. Bu güzel ve huzur dolu paylaşımın için teşekkürler canım. Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Umarım bundan sonra daha sık görüşürüz...Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmm....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim :) Bloglarda buluşmak bir arada olmak çok güzel canım. İnsallah görüşürrüz ve paylaşımlarımızı arttırırız. HEP GÜZEEL çokk güzellll günler dilerimm :D

      Sil
  2. Evet, hepimizin keyifli paylaşımları olsun...Siz de cıvıl cıvıl gelmişsiniz.

    YanıtlaSil
  3. heyoooo tamaaaaam keyifli denizli bi yaz geçiiir.
    :)

    YanıtlaSil