7 Ocak 2013

ERKEK DEDİKODUSU 2 _ French Oje, T.B.



       Ben kitabımızın sloganını değiştirerek kendime uygun bir hale getirdim ve şöyle dedim:
          ''Bu kitap hiç bitmesin! :)''

       Erkek dedikodusu benim Neufert'ten sonra ikinci başucu kitabım olacak sanırımm :) ya okurken nerede olduğunu unuttuğum, kendi kendime kahkahalar atabildiğim, beni alıp götüren taa mutlulukların ortasına atan, çok şahane bir kitap Erkek Dedikodusu 2. Şiddetle tavsiye ediyorum. Pek fazla eğitici öğretici bir kitap olmayabilir katılıyorum buna. Ama insanları güldürebilmek de başlı başına çokkk önemli bir iş bence :D
Hayatıma renk kattı. Okudukça sevdim, hayatıma renk kattı. Mutluluk hormonlarımı arttırdı. İnsanın gülmek için ihtiyaç duyacağı bir kitap o yüzden zaman zaman açıp okuyacağım ben :)

       ''Erkek dedikodusu 2'' bir devam kitabıdır. İlk kitap kadar sürükleyici ve eğlenceli. Ben bu kitabın her sayfasından çok keyif aldım. Pera ve Deniz aklımdan çıkmıyor o aralarındaki konuşmaların samimiyeti. Dostluklarına verdikleri değer. Ahahaha bir de dedikoduları :) Derin'in evlilik hayatına alışma sürecin de başına gelenler. Pera'nın ayrılık acısı ve hayatının aşkını bulma çabaları :)  Bu kitabımızda bir de yeni karakterlerle tanışıyoruz: Mahperi ve Demet. Mahperi evli ve iki çocukludur, Demet yalnız bir kadındır ve başına gelen olaylardan dolayı sürekli panik atak krizlerine girmektedir. Bu süper dörtlü başlarına gelen her olayı birbirlerine günlük maillerle, mesajlarla aktarıyorlar. Yaptıkları kız geceleriyle ise dostluklarını pekiştirip sıkıntılarından kurtuluyorlar :) Bu kitapta evlilik, aşk, iş, kariyer, erkekler, gezme tozma, alışveriş ve kıyafetler... bir kadının hayatına damga vuran herşeyle karşılaşmanız mümkün. (Hatta erkekler bu kitabı okusa; kadınların ne istediğini, nasıl kolayca bir kadının mutlu olabileceğini görebilirler. Ama biz kadınlar zor yarıtıklarız bu da bir gerçek :)) ) Kitabın sonuna geldiğimizde ise hadi bee diyorsunuz hiç beklenmedik bir sonla karşı karsıyayızzz. 

2 yorum: