16 Ocak 2013

KİTAP KULEM 1_ Önerilerinizzz...


     İşte elimdekii kitaplarımmmla karşınızdayım :) Bir kaç kitap daha eklenecek bunlara ama daha fazla bekleyemedim yılbaşında ekleyecektim yok ancak oldu. Diğerlerini de bekleyip vakit kaybetmek istemedim :)

     Şimdi sizlerden bir ricam var. ''Hangi kitabı önce okumalıyım?'' ben bir türlü karar veremiyorum. Kitaplarımı sizlerle paylaşarak sizden yorumlar almak istiyorum. Ya benim okuyup yorum yapmamı istediğiniz kitabı söyleyebilirsiniz yada sizin bu kitaplar arasından okuduklarınız varsa en çok beğendiklerinizi okumam için önerebilirsiniz. 

     Heyecanla yorumlarınızı bekliyor olacağım. Beklediğim kitaplar elime ulaştığında onları da ikinci postum olarak ekleyeceğim. Sevgiyle kalın mutlu günler...

18 yorum:

  1. nefes nefese ve tebrizli şemsi beğenmiştim ben;)

    YanıtlaSil
  2. bu kitapların bir kısmını okudum. bazıları gerilim bazıları popüler bisürü kitap. aralarında ise, simyacı, ben sana mecburum, şahane hatalar, küçük arı. bu dördü diğerlerinden daha önemli. ben sana mecburum çok iyi edebiyat, simyacı artık bir klasik oldu, küçük arı dünyada çok sevilen bir kitap, şahane hatalar ise çok ilginç. diğerleri daha hafiçe kitaplar. sadece o comencini'yi bilmiyorum ama ralarında. iyi okumalar. hoşgeldiin. görüşürüüz ki.
    :)

    kelebeğin hisleri. ne güzel isim. kelebeklerin hisleri oluyor muymuş bu arada.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşşbulldummm ve sizleri blogumda bulmak da çokk güzeelll...
      Öncelikle teşekkür ederim :) isim konusundaki düşünceniz için. Şöyle diyelim ben kelebekleri çok seviyorum. Yakın çevremde de herkes bilir bu düşkünlüğümü. O yüzden blogumun ismide sevdiğim bir şey olmalı diye düşündüm. Madem kelebek deyince ben akla geliyorum eee burasıda benim dünyamsa kitaplara bakış açım yorumlamalarım izlediklerim düşündüklerimse yani kısacası benim hissetiklerimse neden Kelebeğin Hisleri olmasın dedim :)Bu kelebeğin hisleri var ama gerçekleri hakkında bir bilgim yok :)

      Şuan simyacıyı okuyorum ve hatta bitmek üzere :)Sırasıyla tavsiyelerinize göre bir kitap daha sececeğimm :) bakalım :)Küçük arı çok övüldüğü için merakımda arttı ona. Şahane hatalara gelince herkes farklı bir yorumda bulunduğu için çekindim açıkçası okumaya.

      Yorumların için çok teşekkür ederim! Tekrardan görüşebilmek dileğiyle

      Sil
  3. Kitap seçimlerin harika :) benim okudukları da İz,Aşkın Gözyaşları, Salçalı Ekmek, Küçük Arı, Nefes Nefese, Aklından Bir Sayı Tut hep sini çok sverek okumuştum. Geceyle Gelen de biraz sıkıldım keyifli okumlar çok çok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkür ediyorumm :) çok saol canım. Aşkın gözyaşlarından tebrizli şemsi okudum. Severek begenerek okumustum. Aklından bir sayı tuta başladım ama ilk 25 sayfa çok karışık bi garip geldi koydum kenarıya. Sen ne düşünüyorsun? İlk sayfalarımı sıkıcı sadece yada karışık?

      Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim :) Her zaman bloglarda buluşmak, konusmak dileğiyle. Sanada keyifli okumalar ve güzel bir haftasonu dilerim :)

      Sil
    2. Aklından bir sayı tut aslında güzeldir bir şans daha ver derim çok erken bırakmışsın.

      Ne demek kitaplardan konuşmak keyifli oluyor :))

      Sil
  4. Anaam!Şaşırmış durumdayım buffy vampir avcısı seçilmiş kitabını nerden aldınız???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bir arkadaşımın kütüphanesininn derinliklerinden çıktı :)

      Sil
    2. Ben de her yerde arıyorum :) İnternette her sitede tükenmiş :( Arkadaşınız çook şanslıymış:)

      Sil
  5. Bu arada bence nora roberts'a başaltın:) Gelin serisi çok güzeldir:)

    YanıtlaSil
  6. Küçük Arı ve Simyacı'yı okumuştum ikisi de çok güzel kitaplar. Canan Tan ve Nora Roberts'ınkilerle de başlayabilirsin. Çok kararsızsan sana kendi yöntemimi önereyim, kitapların ismini kağıda yazıp kura çekiyorum hangisi çıkarsa onu okuyorum. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu yaptımm :) ama çekilişte kar etmeedii pattt en istemediğim okumaktan cekindiğim kitap çıktı :)Ama sizlerle paylaşınca daha bir keyifli güzel oldu. Böylece hem kitaplar hakkındada fikir almış oluorum, hemde daha kolay karar verebiliorum :)

      Şuan Simyacıyı okumaktayım gerçekten böyle klasikleşmiş olmasının bir sebebi varmış. Çok güzel.

      Nora Roberts'ın ilk kitabı olacak okuyacağım. Merak içerisindeyim :) Canan Tana gelince tabikiii Yüreğim seni çok sevdi, Pirayeyi okudum muhteşemdi ama o kitaplardan sonra yine o muhteşemlikte bir kitabı olsun istiorum :) Söylenmemiş Şarkıları okumustum, o kitabını o kadar çok beğenmemiştim..

      Yorumların için çok teşekkürler. Görüşmek dileğiyle...

      Sil
  7. Siyah kan tabi ki :) sonra iyi ki önermişsin diyeceksin, emin ol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Grange çogu kitabını okudum :)Sırada bu varr ve bende cok heyecanla okumayı bekliorum! Nasıl bir kitapmış merak ediyorum yorumundan sonra daha da merak ettim! Bu arada diğer Grange kitaplarını okudun mu? Ne düşünüyorsun onlarla ilgili? Benim çok beğendiğim, keyifle okuduğum yazarlardan biridir.

      Sil
  8. Sen Salçalı Ekmeği ne zaman aldın bakayım?? :))

    YanıtlaSil