23 Ocak 2013

''THE WİNSTON BRASSERIE'' ve güzel kahvaltısı :)


       Gitmeyi sevdiğimiz yerlerden biridir burası. Hem gider kahvaltımızı yaparız hemde arkasından bowling oynarız. Pazar günümüze renk katan mekanlardan birisi. İzmir'imin balçovasında Ege Park AVM'nin içinde bulunuyor The Winston Brasserie. Bu pazarda topluca buraya gittik. Saat biraz geç olduğundan az daha kahvaltımız yalan oluyordu. Çünkü kahvaltı servisi 2'ye kadarmış. Biz uzun zamandır gidiyorduk ama hiç bu kadar geç kalmadık ki bu detayı bilmiyoruz. Neyse Allah'tan saat 2'ye 5 vardı da :) kurtardık kahvaltımızı. Biraz çirkeflik yapmış olabilirim ama çok açtım :)

     Bu enfes kahvaltının menüsüne bir göz atacak olursak eğer :)
2 çeşit peynir birisi beyaz birisi tulum peyniri. Siyah ve yeşil zeytinler. 2 çeşit reçel geldi bize. İki kişi olduğumuzda bir çeşit veriyorlar. Bal-kaymakkk :) tereyağı. Çeri domates ve salatalık. Çingen salatası ve söğüş domates, yumurta. Eee bunları daha başka bir keyifle tabaklardan silip süpürmek içinse miinik pişicikler, yumurtalı ekmek ve tabiki kepekli ve normal ekmeklerimiz var. Son olarak ise çay sınırsız. Biz çay severler olarak termos istiyoruz. Yoksa her 5 dakikada bir çay getirmek zorunda kalıyorlar. Ama tazecik portakal suyu ve birçok farklı çay çeşiti de bulunmakta. Bu arada baya da doyurucu, artıyor herşeyy. Eğer sadece kahvaltı yapmak bana yetmez, yanında oyunda oynamak, eğlenmek istiyorum diyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. yazdım biyere.
    :)
    böle yerlerde kahvaltı ne büyük mutluluk değil mi.
    :)
    bikaç ssat oturmak.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh nasıll bir mutluluk anlatamam :) Herşey önüne geliyor. Hazırlama derdin hiç yok :) ee bişi yapmamak büyük bir keyif.
      Arkasındanda doyasıya oyun :)Hala çocuk muyum ne?

      Sil
  2. Tekrar istedim bak şimdiiii :)) çok güzeldiii harikaydıı :)

    YanıtlaSil