31 Ocak 2013

Yeni keşfedilmiş bir yer daha: ''KULE CAFE''

       Dün akşam gitmiş bulunduğumuz, yeni keşfettiklerimizden bir mekan. Taze taze yazayım istedim :) Yine İzmir ve bu sefer Gaziemir semalarındayız. Optimum adlı alışveriş merkezinde sinemaya gitmek için bulunmuşken sinema saatlerinin bize uymamasından dolayı güzel bir yemek yemeğe karar verdik. Fazla seçeneğimiz yoktu. Bizde daha önce gitmediğimiz ''Kule Cafe''yi tercih ettik. Hem yeni şeyler yedik, hemde yeni bir restaurant daha keşfettik :) Yemekler gelmeden önce tabi ki servislerimiz geldi!! Ve bu servisler çok hoşuma gitti. Hemen fotoğraflarını çektim tabi ki! Sizde bakın çok seveceksiniz! Ünlü kulelerden derleme yapmışlar ve her kule hakkında kısa kısa notlar düşülmüş.


       Yemeklerine gelince kahvaltıdan tatlıya kadar herşey mevcut. Biz yine tavuk yemeği tercih ettik! Tavuk menüsü de genişti. En sevdiğimle farklı şeyler yemeği tercih ettik. Hem farklı şeyler denemek, hem bir o tabaktan bir bundan beraber yemek çok daha keyifli oluyor :). Ben Piliç Mozerella'yı tercih ettim. O ise Pollo alla Crema'yı. Ama itiraf etmeliyim onun tabağı daha bir güzel geldi bana nedense :) 


       Piliç Mozerella; tavuk göğüsleri, mozerella peyniriyle dürüm haline getirilmiş ve kızartılmış. Yanında ise patates püresi, ıspanak haşlaması ve salçalı biberli bir sos ile servis edilmişti. Tavuk dürümcüklerini kesince, içeriden akan peynir şelalesiyle karşılaştım keyifliydi :) Tadı fena değildi. Sevdim ama çok değil. Başta da söylediğim gibi diğer yemek daha cezbediciydi benim için.


       Pollo alla Crema; kremalı, mantarlı ve beşamel sosla zenginleştirilmiş tavuk göğüsü :) Tadı gerçekten lezzetliydi. Hatta sosu tam ekmek banılasıydı. Yanında yine garnitür olarak patates püresi, ıspanak haşlamsı ve pişmiş domates vardı. Keyifli bir yemekti. Eğer giderseniz güzel yemekler yiyebilirsiniz. Fiyatlar ise orada bulunan diğer yerlere oranla biraz fazlaydı. Verdiğimiz paraya değdi mi tam emin olamıyorum nedense. Ama yemek güzeldi :) Şimdiden hepinize afiyet olsun. Ahh birde fiyat listesinden bir kısım eklemek istiyorumm. Giderseniz en azından bir fikriniz olsun. Mutluluk ve ağız tadı sofralarınızda hep daim olsun. Sevgilerimle...








4 yorum:

  1. Pollo alla Crema makarnası eksik kalmış gibi :D

    YanıtlaSil
  2. pek sevmemiş olsanda tabaklar oldukça leziz görünüyor .
    ahh ahhh birgün oralarda olmak bizede nasip olucakmı acaba:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yokk sevdim sevdim ama öle bayıla bayıla sevmedim :) Bazı seyleri çok severim ben anlata anlata bitiremem de :) Bunlar onlardan değildi sadece ama güzeldiii.. İnsallah gelinde beraber gidelim :)

      Sil