26 Ekim 2013

BAHÇEMDE YEŞEREN UMUTLAR _ Debbie Macomber

       İşte yine haftasonuda geldi çattı. Bugün günlerden en sevdiğim cuma! Cumaları çok severim ben, bana hep müjdeleyici gün gibi gelir...  Bakalım bu hafta bizi nasıl güzellikler bekliyor. Öncelikle hepimize çok keyifli günler diliyorum :))
       Bu yazımda ise yine ortadan kaybolduğum günlerde okuduğum kitapların birinden bahsetmek istiyorum. Küçük Mucizeler Dükkanı serisinin üçüncü kitabı olan Bahçemde Yeşeren Umutlar; keyifli, enerji ve umut vericiydi. Yazarımız yine serinin diğer kitapları gibi bir kitap yazmış. Konular farklı olsa da tarzı aynı; aynı dil, aynı akıcılık ve yine küçük mucizeler... Kitabın ilk sayfaları biraz sıkıcı gelebilir ama okumaya devam ettikçe yine sizi bağlamayı başarıyor. Kurgu ve hiç beklenmedik olaylar, tam çözdüm derken ters köşelerle Debbie sizi kitaba hapsediyor!  
        Birazcık kitabımızın konusuna da değinmek istiyorum. Çünkü seri kitabı olunca sanki aynı karakterlerle hikayeye devam ediyormuş gibi gelebilir. Yeni karakterimiz olan Susannah, evli ve iki çocukludur. Babasının ölümü üzerine annesine destek olmak için yanına gider çünkü annesi Vivian, kocasına büyük bir aşkla bağlı olduğundan bu ölümü kabullenememektedir. Bütün bu olaylar yaşanırken babasını affedemeyen Susannah ise bu şehirle ve geçmişiyle yüzleşir...  
        Bu kadarcık anlatmak yeterli bence :) Kalanını siz keyifle ve heyecanla okuyun istiyoum. Eğer bu seriye başlayıp; okumaktan mutluluk duyduysanız kalanınada hızla devam edin derim. 
Mutlu hafta sonları ve keyfe keder günler :))))

6 yorum:

  1. ilk iki kitabını okuyup bir kenara koydum , diğer kitaplarını da okumak istiyorum , vakit bulabilirsem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence okumalısınız güzel, akıcı ve keyif veren bir tarzı var. Hem başlamışken yarıda bırakmak olur mu??

      Sil
  2. neyse affettim :) boşuna kaybolmamışsın. faideli şeler yapmışsın.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diiiipim tesekkür ederim :)
      Artık buralardayımda :) bol bol görüşelim :)

      Sil
  3. Merhabalar,
    Yeni keşfettim.
    Bu yazıyı önceden yazmışsınız ama bugün de cuma. Rastlantı. :)

    Ben de www.kafadergi.blogspot.com da kitap yorumu gibi şeyler yapıyorum, www.tersduzhikaye.blogspot.com da ise tv dizisi fragmanlı hikaye serimi paylaşıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun öncesi sonrası yok ki en güzel şey burada olmanız ve yazdıklarımı okumanız. Pek memnun oldum gelmenize :D
      Bende bir uğrarıım size :) Kitap okumak da yorumlamakta bana hep keyifli gelmiştir. Yapılan yorumlarıda merak ederim :)

      Sil