28 Aralık 2012

MÜKEMMELLL FONDÜ _ Kahve Dünyası


        Dün yine kız kıza çıkılan bir akşam gezmesindeydikk :) Vee öyle güzel şeylerden yedik ki paylaşmadan edemiyorumm.



          Sabah sabah bu resmi görünce daha bi mutlu oldum ben, günüm daha bi güzel geçio gibi sanki :) http://kitaperisi.blogspot.com/ ile Kış aylarımızın vazgeçilmez zevklerinden birisidir. Önce kitapçıları gezeriz, o kokuyu alırız, ardından da ''Kahve Dünyası''nın sütlü şekerli türk kahvesi ile fondümüzü yeriz. :) koyu sohbetlere dalarız. Dün yine öyle günlerden biriydi. Keyifli sohbetimiz fondüyle dahada bir keyiflendi. Yeni yıldan, kitaplardan herşeylerden konuştuk. Zaman nasıl geçti anlamadık bile. Neyse Kahve dünyasının herşeyi çok güzel bunu anlatmaya gerek yok biliyorum ama yinede bilmeyen tatmayan varsa eğer  mutlaka ''fondü''sünü yesinler. Mesela ben her zaman şu fondüyü yerken bir yerlerime bulaştırıyorum. Nasıl bir yemek benimki, nasıl bi mutluluk yaşıyorsam o an  bilmiyorum ??? Dün de öyle oldu yine kazagım pantalonum her yerim çikolata oldu :)) Gerçekten öyle güzel kii anlatılmazz tadılır!


Hadi en kısa zamanda bir kahve dünyasına uğrayın. Buarada yılbaşı için birçok hediye seçenekleride bulunmakta. Eğer kahve düşkünü sevdikleriniz varsa uğrayıp bir göz atın derim :)

4 yorum:

  1. aman allahım çok kışkırtıcı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) insanı kendisine çekende bir yapısıı varr :)

      Sil
  2. Çikolata dünyası orasııııı nasıl da güzel görünüyorrr:) Canım seninle her akşam keyifli. En başta sohbetin keyifli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkürler efendim beni yorumlarınızla cok mutlu ettinizz :) BOL ÇİKOLATALI BOL MUHABBETLİ BOL GEZMELİ günlerr diliorum birliktee :)

      Sil