28 Şubat 2013

BEN SANA MECBURUM _ Attila İlhan


Bir kitabın daha sonuna geldim ki :) Bitti bitmesine de bana da bir hüzün çöktü. Kitap konusunda yanlış tercihler mi yapmaya başladım ne? Her elime aldığım kitap sıkıcı ve hiç benlik çıkmıyor! Bu kitapta da aynı şeyi yaşadım :( İlk defa Attila İlhan şiirleri olan bir kitap okudum. Ve sanırım ilk ve son olacak. Hiç beğenmedim ya. Bana öyle uzak ki şiirler bazılarına anlam bile veremedim desem yeri. Kapağında yazan şiire aldanıp kaptım kitabı. Bir tek o şiir için tüm kitabı okuduğumu bitince anladım :( Olsun deneyim deneyimdir. En azından artık bir fikrim var şiirleri hakkında. Sevenler vardır, büyük bir keyifle okuyanlar ama ben hiç ısınamadım. Arada bir kaç tanıdık şiir var. Onları da sağ olsun Yaşar'ın şarkılarından duydum, biliyorum. Onun dışında koca kitapta hiç bir şiiri beğenmedim :( Yani ne diyeceğimi bile bilemez haldeyim şuan. Yanlış bir şey de yazmak istemem. Sonuçta değerli bir yazar ama hiç bana cazip ve güzel gelmedi! Fakat tek Sevdiğim şiiri de sizinle paylaşmadan yapamadım. 


Ben ona mecburum iştee :)

11 yorum:

  1. Hahaha =) dürüstce olmuş, tabiki beğenmek zorunda değilsin, zevkler ve renkler meselesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynenn çok katılıyorum :) Seven sürekli okuyanı vardır tabi de ben o değilim :))

      Sil
  2. güzel şiirler ama sonunu iyi bağlamışsın.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaahh hemen bi gönderme yaptım valla yapmasam olmucaktı :))

      Sil
  3. şiir yemek gibi, herkes hepsini sevemiyor..
    Ara sıra okumayı tercih ediyorum ben, bir anda kendimi şiire bogunca sıkılıyorum.. zaman zaman açıp okuyorum, rahatlatıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet katılıyorum! Bende öyle bütün siirleri bir anda okuyayım sevmem ama yok bu kitapta öylede okudum böylede okudum olmadı olmuyorr... Sevemedim ki..

      Sil
  4. Şiir okumak yazmak çok ayrı bir yetenek.
    paylaşım çok güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EVEET gerçekten farklı bir dünya şiir ama maalesef okuyana göre farklı yorum farklı bir tat oluyor! Teşekkürler bu araada :)

      Sil
  5. Sevdiğim yazarlardandır, her kitabını her satırını ayrı bir zevkle okuduğum ama herkes sevmek zorunda değil , ...zevkler ve renkler meselesi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen çok katılıyorum :)
      Bende hiç bir satırı severek okuyamadım maalesef :(
      Ki zaten zorunluluklarımız olmadığı için çok açık yüreklilikle düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz...

      Sil
  6. Attila İlhan'ı çok severim özellikle Ben Sana Mecburum ve Ne Kadınlar Sevdim Zaten Yoktular'ı :) İş Bankası Yayınları da yeni kapak tasarımları yapmış Attila İlhan'a dibim düştü :)

    YanıtlaSil