8 Şubat 2013

''KITCHENETTE'' de Beşamel Soslu Mantarlı Tavuklu WRAP!!!

Dün iş çıkışı izin verdik kendimize Merve'mle eve gitmek yerine güzel bir sinema keyfi yapalım dedik! Vakit nakittir diyerek hemen buluştuk. İşten çıkınca insan nasılda kurt gibi aç oluyor. Gözümüz dönüyor yemekten başka bir şey düşünmüyor üstüne doğru düzgün cümle kuramıyorduk :D Bu yüzden soluğu Kitchenette de aldık. Can dostumla ve güzel muhabbetimiz eşliğinde yediğimiz akşam yemeğimiz! Tabi ki yine aynı şeyleri istedik. Gönlümüz mü bir ki :))) O yüzden bu sefer sizinle yalnızca bir çeşit lezzet dolu yemek paylaşabiliyorum! 



Beşamel Soslu Tavuklu bolll Mantarlı Wrap tercihimiz oldu. Tadına doyamadım desem yeri. Dürüm ekmeği de farklıydı. Ne olduğunu tam çözemedim ama yeşil noktalarından yola çıkarak fesleğenlii bir şey olabileceğini düşünmekteyim :) Hatta ben tabağımın kenarına hardal ve mayonez koydum. Ki ben ikisini de sevmem. (Burada verilenler gerçekten tat olarak çok farklı ve hiç bildiğimiz gibi değil!) Yemek yanında öyle güzel bir tatlandırma aracı oldu ki kaç kez tabağıma ekledim hatta. Eğer sizde tavuklu şeyler yemeği seviyorsanız mutlulukla, sırıta sırıta, tadına bayıla bayıla yiyebileceğiniz bir yemek. Birde bir kaç çeşit ekmek veriyorlar yanında gerçekten lezzetli. Soğanlı ekmeğine ise bayıldımm ben!  Hatta yan masamızda oturan bayan daha yemeği gelmeden özellikle o ekmekten istemişti. Soğanlı ekmek lütfenn :)) Neden istediğini yiyince daha iyi anladım denedikten sonra. Mutlaka şiddetle tavsiye ediyorum... 


Bu mekan kendine has bir tarzı olan yerlerden bence. Her şeyiyle sıradanlıktan çok uzak. Mobilyaları, yer döşemeleri, koltukları sandalyelerı, içerinin hafif loşluğu, lambalar hepsi yine huzur verici, yine göz alıcı. Aynalar yine bol miktarda kullanılmış. Mimari olarak iç dekorasyonda aynanın bu şekilde kullanılmasını seviyorum. Daha ferah daha aydınlık mekanlar elde ediliyor böylece. Ben özellikle resmini koyduğum bu loca koltuklara bitiyorum! Üzerindeki o demirler filan... Eskiden geleni, bir maziyi anlatıyor sanki bana. Hatta dün eski trenler aklıma geldi. Neden böyle bir şeyi anımsattı emin değilim ama. Çok farklı ve de gerçekten tasarımla mekanın buluştuğu yerlerden birisi. Eğer giderseniz hem yemeklerinden hemde mekanın üzerinizde bıraktığı etkiden memnun kalacağınız bir yer...

12 yorum:

  1. Canım çekti vallahi , akşam ben de gidip yiyeyim istedim, hem hafif hem lezzetli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buraya gell ozaman ben ısmarlayayım. Beraber yiyelim hem!!

      Sil
  2. Mimarisi benim de çok hoşuma gidiyor habası falan fakat içkili bir mekan olduğu için hiç içine girmedim açıkçası. Girmeyi de düşünmüyorum zorunda kalmadıkça :) wrap scholotzsky's da güzeldir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımm anladımm ama içkisiz mekan neredeyse yok denecek kadar az. Neyse gerçekten çok güzelldi ama ben Mid Point'in de Wrap'ına bayılıyorum şahane!!

      Sil
  3. kiçınette bayılırım.
    bi de midpoint.
    hatırlamadım bunu yedim mi hemen yerim.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh benimde favori mekanlarım ya :)) İkisinde de wrap siddetle tavsiye edilir ikisi de gerçekten çok farklı :)))
      Hadi ye hemen :P

      Sil
  4. yorum kutusunda "kelime doğrulama"yı kaldırsanaaaa pliiiiz.
    :)

    YanıtlaSil
  5. panel-ayarlar-yayınlar ve yorumlar-kelime doğrulama hayır diyceksin.
    :)
    mimin vaaar.
    :)

    YanıtlaSil