7 Şubat 2013

MİM'e karşılık MİM :)





Tatlı sohbetimize tatlı bir resim koyarak başlamak istedimmm! Yeniden MiM'lenmek güzel şeyy!! Böylece birbirimiz hakkında keyifli bilgilere vede yakından tanıma şanına sahip oluyoruz. Bu yüzden öncelikle Kitap Sanatı'na teşekkür ediyorum :) ve dee hemen Onun yönelttiği sorulara giriş yapıyorum.

1) Kendini yalnızca üç kelimenin içine sığdırmanı istesem...
Off ben ve üç kelimeye sığmak zor mu oldu bu ne? Hımmm çokk aşık (bu aradada çokları, enleri kelimeden saymasak :)) şiddettli romantiklerdenim :D ve azıcık dengesiz (tabi korkarak uzaklaşılacak bişi değil tipik terazi dengesizliği)

2) En çok beğendiğiniz düzenli takip ettiğiniz ya da farklı bulduğunuz sizin için özel olan bir blogdan bahsedebilir misiniz...
Bu aralar Deeptone'nun çok sıkı takibindeyim onunla yorumlaşmayı seviyorum. Hele o günlük olaylarıı yorumlamasıı gülüüorumm yahuu!! Kitap Delisi Gizem'in kitap seçimlerine ve onları yorumlamasını bayılıyorum. Hep görmediğim duymadığım kitapları tercih ediyor.Bende yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum onun sıkı takipçisiyim bu yüzden.
İremce, Filizimsi ve Kontesce'nin blogları aslında daha çok blog var ama bu bloglar ilk aklıma gelenler. İremce sıcak ve samimi geliyor. Filizimsi'nin kitapları çok farklı ve kütüphane delisi olmasını seviyorum. Kontesce'nin ojeleri harikaa!

3) çocukluk anılarım...
benimle bu konuda birşeyler paylaşır mısın?
Nedense çocukluğumda yaşadığım bir çok şeyi hala hatırlarım, oynadığımız oyunlar, konuşmalar, gittiğim evler odaları fln çok ilginç! O yüzden çok mutluyum, bir sürü anım varr lay lay lom :) Hemen bir tanesini paylaşayım!  Bir gün bizim kızlarla toplaşıp, beş kızdık, kaset doldurmuştuk. Ay çok komiktik ya cümle cümle sırayla şarkıyı söylüyor sonrada kahkaha krizine giriyorduk :) hatta şarkımız Onun sesi ta kendisi, Geri gelmiş demek. Sensiz diyor yaşanmıyor aşk bu olsa gerek...
Ayy kimdi bunu söleyen?? Hemen bie google araştırması ve buldum ''Atilla Taş - Neler Oluyor Hayatta''
   
4) bugüne kadar izlediğin ve etkisinden hala çıkamadım dediğin bir film, bugüne kadar okuduğun ve beni öyle etkiledi ki dediğin bir kitaptan bahsedebilir misin?
Hımm izlediğim ve etkilendiğim off çok var yaaa karar veremem kii! Ölü ozanlar derneği, The Notebook, Melekler Şehri, Cesur Yürek, The Matrıx, Casino Royal... Bu filmleri sürekli izlerim sıkılırsam canım bişi izlemek ister de karar veremessem çıkarır dvdsini , izlerim. Hatta bazı sahnelerin replikleri ezberimdedir! Film benim ayrı keyfim ki..
Kitaaaapppp, enn enn çok yüreğimi burkan, aşkıyla sarsan, takılı kaldığım: ''Yüreğim Seni Çok Sevdi'' tüylerim hala diken diken olurr.. 

5) Sanatla ilgilenir misin? evet ise hangi alanıyla?
Evettt :)) Zaten mesleğim gereği de ilgilenmem şartt :) Görsel sanatların hepsinin tutkunuyum. 
6) kahve desem sen ne dersin?
Kahve deyince benim aklıma ''dostlarla yapılan sıcacık sohbetler'' gelir. Karşılıklı oturma hali, sevgi ve hayatın değerlendirildiği konuşmalar...

7) son soruda benim blogum ile ilgili :)) blogum hakkında ne düşünüyorsun?
Seni takip etmek de bir o kadar keyifli. Okuduklarını yorumlarını beğeniyle takip ediyorum :) canımm


8 yorum:

  1. AYYYYYY
    Bu çoooook eğlenceli cevapların için çok teşekkür ederimmm
    mesleğim gereği sanatla ilgilenmem şart demişsin mesleğini sormamada sakınca var mı:)
    biliosun ben de meraklıyım:D
    Atilla Taş dedin de dilime takıldı o şarkı benim çocukluğumdada Atilla Taş listelerimdeydi nedense:D:D:D:D bide çok eğlenirdik

    YanıtlaSil
  2. :)) benim için de bir zevktii :)
    Tabiki sakıncası yok mimarım canımm :)
    Yavaş yavaş tanıdıkça ögreniyorumm :) Meraklı kitap sanatııı :)) Merakk güzel bişiii oluo bazenn ama dimiii böle heyecan uyandırıo :)) ahaahha.
    Ama o hali çok komiktii yaa Ah Atilla Taş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))Ah Atilla Taş hep çocukluğumuzda kalsaydı yeniden gündeme gelmeseydi iyiydi:D:D:D
      onun şimdiki hali daha bi komik :D

      Sil
    2. Sanaa kesinlikllee katılıorumm canımm kesinlikleee :)) Komik olmakla kalsa yine iyi :))

      Sil
  3. Bu şarkıyı söyleyen grup üyelerinden biri de bendim, hayatımda en çok güldüğüm anılarımdan biridir herhalde canım :D

    YanıtlaSil
  4. çok samimi cevaplar olmuş:)Bir an çocukluğuma , kasetlerin doldurulduğu analra gittim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşşekkür ederim içimden geldiği gibi yazmaya çalışıyorum...
      Ama güzel bir şey anılara dönebilmek, yaşanılan güzel anlarla tebessüm etmek!

      Sil