18 Şubat 2013

ROMANTİK KOMEDİ 2: BEKARLIĞA VEDA...


       Yine pazar keyfimiz ve bu sefer pek güzel, pek samimii, pek eğlenceli ve pek güldürmeceli olan romantik film izledik! Zorla götürdüğüm sevgilim bile çok severek keyifle izledi hatta :) Bi ara baktım iki arkadaş kahkaha krizlerindeydiler! Sonrasında ise hiç laf etmedi demek ki sevdi :) Kendime bir aferin daha verdim, ben bu işten anlıyorum sankim sankim :P ''Romantik Komedi 2'', ilk filmden daha komik çok daha eğlenceliydi.

       Devam filmi olmasına rağmen sadece düğün üzerine filmi yapmamaları iyi olmuş bence. Dengeyi bence çok güzel sağlamışlar. İlk film daha çok Cemal Hünal ve Sedef Avcı'nın ilişkileri üzerine kuruluydu. Bu sefer ise baskın olan Sinem Kobal ve Engin Altan Düzyatan'dı. Ana temayı biraz değiştirip. Evlilik yolundaki ilişkiler, bitmeyen kıskançlıklar :) düğün ve daha da can alıcı olan kısım bekarlığa veda!  
Filmin oyuncu kadrosu hemen hemen aynı. Kızlar yine sıkı, sadık dostlar birbirlerine hep destek oluyorlar.  Erkeklerimize gelince birisi evli, diğer ikisinin güzel ilişkileri var. Ama bir tanesi var ki onları ayartmaya çalışan bütün kızlar benim fikrini benimseyen, bağlanmaktan şiddetle kaçınan, gecelerin adamı. Gürgen Öz bu rolle bütün beğenileri topladı bence. Oldukça başarılıydı.

       Esra Mert çifti evlenme kararını verirler ve hazırlıklara başlanır. Esra, Mert'in annesiyle tanışır. Arkasından geleneklere uygun olarak kız isteme, kına gecesi yapılır. Bu arada tüm bunlar yaşanırken Didem hala evlilik teklifi alamadığı için çıldırmak üzeridir. Okuduğu kitaplar bir türlü işe yaramamaktadır. Cem ise yeni bir filme başlayacağı için evlenme fikrinden uzak durmak zorunda kalır. Didem artık Cem'in her anını takip altında tutmaya başlar ve yine bu takipleri sırasında erkeklerimizin onlara yalan söyleyerek Antalya'ya gittiklerini öğrenir ve film işte burada kopar :)

       Film, hayattan tipik şehirli kız-erkek ilişkilerini anlatıyor. Tam bir romantik komedi. Eğlenceli yaklaşımıyla izleyenlere keyifli saatler yaşatmayı hedeflemiş. Ben gittiğime değdi diyenlerdenim ve keyifli bir gece geçirmek, biraz rahatlayıp gülmek isterseniz bu filmi mutlaka izleyin derim :)


4 yorum:

  1. Ben de bugün gittim. Çok beğendim çünkü çok hayatın içinden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya güzel eğlenmek keyif vermek için yapılmış gibi :)

      Sil
  2. ben bunun ilkini izleyebilrsem 2. ye de gidebilirim , çok ihtimal yok yani , yine nete kalacağaım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman ilkini izlemeden gidilmez diye bişi yok valla hiç bilmen gereken bişi değil. Direkt git izlee :) Hemencecik anlarsın. Ben yüzüklerin efendisini izlerken direk 3 filmden başladım, onu bile çözdüm düşün artık :))))

      Sil